Комісія адміністративно-громадського контролю контролює різні питання організації харчування здобувачів освіти. Основна увага приділяється контролю таких питань, як:
- складання меню відповідно до рецептури страв;
- забезпечення харчування дітей, які потребують індивідуального харчування, у т.ч. дієтичного;
- якість продуктів, які надходять для приготування їжі;
- стан постачання продуктів, їх якість і асортимент;
- правильність закладки продуктів, їх кулінарна обробка;
- вихід готової продукції;
- якість приготування і організація прийому їжі;
- проведення С – вітамінізації їжі;
- строки зберіганні і реалізації продукції;
- використання заборонених і не рекомендованих для дитячого харчування продуктів;
- ведення документації і наявність довідкових таблиць;
- сервірування столів;
- виконання графіку харчування здобувачів освіти;
- культура харчування здобувачів освіти;
- наявність необхідного обладнання на харчоблоці;
- контроль за санітарно – гігієнічним станом їдальні та харчоблоку;
- обсяг відходів їжі.