Календар
« Жовтень 2024 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
Питний режим
Велике значення в організації харчування дітей має питний режим (доставка, збереження води, обробка резервуарів для збереження води).
У шкільній їдальні було організовано доступ до питної води:
- Кип’ячену воду дають дітям після охолодження до кімнатної температури.
- Воду зберігають у добре вимитому посуді, закритому кришкою.
- Термін зберігання охолодженої кип’яченої води витримується (6 годин). Ємкості для зберігання кип’яченої води миють в кінці кожного робочого дня.
- Для пиття води використовують чашки та скляні стакани.
- За організацію питного режиму на харчоблоці відповідає завідуюча виробництвом їдальні.
- Контроль за виконанням питного режиму веде сестра медична закладу.
- За дотримання правил питного режиму на перерві відповідає черговий адміністратор.